Imperial Opera is een online gokkast die je wordt aangeboden door softwaremaker Play ’n Go. De videoslot speelt zich af in een prachtig operahuis met Aziatisch thema. Win geld met de willekeurig gestapelde-of megasymbolen en de diverse bonusgames.

Pak hier je gratis spins en nog eens tot €200 casinobonus!

Imperial Opera gokkast

Imperial Opera gokkast spelen

Je speelt deze online slot op 5 rollen met 20 vaste winlijnen. Om echt geld spelen kan al vanaf 20 cent per draai tot maximaal €100. Dat kan op alle apparaten zoals je desktop, tablet of mobiele telefoon. Er zijn 2 willekeurig getriggerde basisspelfuncties met maximaal 3 aangrenzende rollen met hetzelfde symbool of maximaal 2 Wild rollen.

free spins

In 1 daarvan kan de grote Scatter volledig verschijnen om de gratis spins functie te activeren. Daarbij kan je onbeperkte gratis spins winnen tot maar liefst 2500x je inzet!

Imperial Opera gokkast symbolen

Het Aziatisch thema zie je terug in de gebruikte symbolen. De A, K, Q, J en 10 speelkaart symbolen versierd met bloemen zijn er voor de kleine prijzen. Verder heb je de beschikking over 3 Aziatische Opera karakters. De prinses is het Wild symbool en vervangt alle symbolen behalve de Scatter.

Imperial Opera gokkast

Bonusgames

Je hebt op de Imperial Opera gokkast diverse spannende bonusgames zoals Harmony, Crescendo, Showcase, Mega symbolen, de 3×3 Scatter, en de Free Spins. De Showcase bonus is elke draai beschikbaar is. Hierbij wordt 1 symbool willekeurig gekozen en gestapeld toegevoegd aan de rollen. Bovendien verschijnen alle tekensymbolen als Mega-symbolen om u te helpen meer te winnen.

Imperial Opera harmony

Tijdens de Harmony bonus, die willekeurig wordt geactiveerd in het basisspel, kan je 2 of 3 aangrenzende rollen krijgen met dezelfde symbolen. Let ook op het grote Scatter symbool van 3×3 waarmee je enorme prijzen kunt winnen. Want dan krijg je de 10 Free Spins. De 3 middelste rollen hebben dan allemaal hetzelfde symbool, dus bijna altijd prijs! Zeker met de Mega symbolen. De Crescendo functie wordt ook willekeurig geactiveerd met 1 of 2 willekeurig gekozen rollen met Wilds.

Imperial Opera conclusie

Deze slot van Play ’n Go speelt ontspannen met de prachtige graphics en een mooi rustig achtergrond muziekje. Alles ziet er gelikt uit, en met de diverse bonusgames is er genoeg afwisseling voor iedere soort speler. Wij pakten met de Free Spins bonus met een inzet van €2 een prijs van €540.90!

Imperial Opera gokkast