Wat zo leuk is aan online gokken, is dat er vrijwel wekelijks nieuwe gokkasten en videoslots te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld Kansino, een van de meest populaire online casino’s van het land. Bij Kansino vind je inmiddels meer dan 2.000 spellen zoals Squid Game en dat aantal blijft maar groeien sinds de legalisering van gokken in Nederland.

Ook daar zijn continu nieuwe online spellen te vinden. Nieuw bij de aanbieder is bijvoorbeeld Squid Game: One Lucky Day, een spannend videoslot met maar liefst vier vaste jackpots en drie verschillende bonusronden. Alles wat je wil en moet weten over Squid Game: One Lucky Day bij Kansino lees je in dit artikel.

Squid Game: One Lucky Day gokkast

Squid Game? Dat is toch van die ene televisieserie?

Dat klopt. Grote kans dat je weleens van Squid Game gehoord hebt. Het is namelijk een Zuid-Koreaanse dramaserie die in 2021 werd uitgebracht op Netflix. In de eerste maand na de release werd de show zó goed bekeken dat het inmiddels tot de best bekeken shows van de streamingdienst gerekend wordt. Het was dus wachten totdat er een game of gokspel van werd uitgebracht. Dit is overigens niet de eerste keer dat een televisieserie wordt gebruikt voor het maken van zo’n spel. Eerder werden de series Friends en Willy Wonka al gebruikt voor (gok)spellen.

In Squid Game: One Lucky Day is het principe hetzelfde als die uit de film: je moet ervoor zorgen dat je het spel overleeft. Zodra je het spel opent, word je meteen opgenomen in de thematisering van de film (en dus het spel). De televisieserie wordt enorm goed weergegeven in het spel. Je ziet de welbekende pakken van de spelers uit de serie, de grote pop in de vorm van een meisje is aanwezig en er zijn andere elementen waar je de rillingen van krijgt. En ja: de spellen die in de serie worden gespeeld, komen hier ook voorbij. Denk aan touwtrekken, de glazen brug en natuurlijk Annemaria Koekoek. Aan welk spel waag jij je?

Squid Game gokkast Lighjt and Wonder

Zo speel je Squid Game: One Lucky Day bij Kansino

Nieuwsgierig naar Squid Game: One Lucky Day bij Kansino? Zorg er dan voor dat je een account aanmaakt bij Kansino, zodat je kunt beginnen met spelen. Zonder account is dit niet mogelijk. Ook is het handig om te weten hoe het spel in elkaar zit. Squid Game: One Lucky Day heeft een speelveld met 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. Hierbij heb je zelf de keuze hoeveel geld je inzet. Er is een standaard van € 1 ingesteld, maar je kunt kiezen voor bedragen tussen de € 0,10 en € 10 – een prima inzet voor zowel beginners als ervaren spelers dus.

Winnende combinaties

Als speler wil je minstens 3 keer hetzelfde symbool op een van de winlijnen krijgen. Om een winnende combinatie te hebben moet deze lijn links starten. Er zijn verschillende symbolen waarmee je geld kunt verdienen, waarbij er 5 premium symbolen zijn: speler 456, de bewaker, de pop, de Front Man en het logo. Deze zorgen voor een winst van 4 tot 60 keer de inzet bij een volle winlijn. Ook zijn er enkele symbolen met een wat lagere waarde: de cirkel, de paraplu, de ster en de driehoek. Deze geven je 0,2 tot 2 keer de inzet bij een volle winlijn. Het uitbetalingspercentage bedraagt 95,95%.

Ga op zoek naar de bonusfeatures van Squid Game: One Lucky Day

Het basisspel van Squid Game: One Lucky Day is, zoals de naam het al zegt, heel erg basic en betreft een standaard gokkast. Gelukkig zijn er enkele bonusfeatures aanwezig waar dit spel het absoluut van moet hebben. Door de bonusspellen kun je tot wel 4.560 keer je inzet winnen. Dat is direct de maximale winst van Squid Game: One Lucky Day. Zo heb je het wild symbool dat alle symbolen in het spel kan vervangen zodat je een winnende combinatie kunt maken. Dit symbool herken je aan het woord ‘wild’. Scoor je een lijn met 3 of meer van deze symbolen? Dan krijg je 60 keer je inzet.

Bonus en Scatters

Naast het wild symbool is er een scatter aanwezig. Weet je minstens 3 bonus scatters te verzamelen, dan mag je een van de uitdagingen spelen zoals de glazen brug in Glass Bridge, Tug of War en Red Light, Green Light. Spannend! In de Glass Bridge bonusronde moet je ervoor zorgen dat je zo ver mogelijk op de glazen brug komt; bij iedere stap krijg je een spins, een multiplier of een wild upgrade. Kom je in de Tug of War, dan kom je in de touwtrekronde waarbij je wilds kunt verdienen. In de Red Light, Green Light ronde speel je Annemaria Koekoek waarbij je ook zo ver mogelijk moet komen om interessante multipliers te scoren.

Is Squid Game: One Lucky Day de moeite waard?

Nu je meer weet over dit bijzondere nieuwe gokspel bij Kansino kun je jezelf afvragen of het spel de moeite waard is. Wij denken van wel. Dat heeft vooral te maken met het extreem goede thema dat in serievorm al echt een knaller was. Wel moeten we zeggen dat de basisvorm van het spel iets uitgebreider had gekund, hoewel het prima is in combinatie met de kans op de bonusrondes. Die bonussen zijn naast het design en het thema de echte reden waarom je Squid Game: One Lucky Day wil spelen bij online aanbieder Kansino/Play North.

Goed om te weten: er zijn vier jackpots te winnen in dit spel. Die zitten verstopt in het spel Red Light, Green Light. Overleef je deze bonus? Dan win je een van de vier jackpots. Je prijs kan in zo’n geval oplopen tot wel 4.560 keer je inzet. Mocht je ingezet hebben met € 10, dan kun je zelf wel uitrekenen hoe hoog je winst dan gaat zijn. Verder is het altijd aan te raden om te letten op de spelvoorwaarden van Kansino. Iedere online aanbieder van kansspelen moet zich immers aan regels en voorwaarden van de Kansspelautoriteit houden. Het kan nooit kwaad om de voorwaarden even door te nemen voordat je begint met spelen

Nieuw bij Kansino: Squid Game: One Lucky Day

Wij het belangrijk onze verantwoordelijkheid te nemen betreffende verantwoord gokken. Geef daarom eerlijk aan hoe oud je bent.

Wat is je leeftijd?

Door je leeftijd aan te geven stem je in met ons cookiebeleid. Je bevestigt hiermee dat je bewust bent van de risico’s van kansspelen en niet bent uitgesloten van deelname (CRUKS).