Met de Planet Fortune gokkast van Play ’n Go betreed je een retro-futuristische wereld waar alles helder en mooi is. Maar dan komen de robots om Planet Fortune over te nemen. Dat kan om echt geld vanaf 20 cent tot €100 per spin, maar gratis spelen is ook mogelijk.

Pak hier je gratis spins en nog eens tot €200 casinobonus!

Planet Fortune Screen

Planet Fortune gokkast spelen

Je speelt de Planet Fortune online videoslot op 5 rollen met 4 rijen en 40 winlijnen. Geld winnen doe je met de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen voor de kleine prijzen. Voor de betere prijzen draai je de 2 hoofdpersonen Astro Adam en Extragalaxtic Eve op de rollen gevold door 2 gekleurde edelstenen. De robot is het Wild symbool en vervangt alle andere symbolen. Dit is tevens het beste betalende op deze gokkast.

planet fortune

Planet Fortune Free Spins

Als je minimaal 3 Robots draait worden de 10 Free Spins geactiveerd waar je het grote geld mee kunt verdienen. Tijdens de Robot Revolutie schuiven de Wilds van rechts naar links op je scherm. Een soort Walking Wilds zoals je die misschien ook kent van Jack and the Beanstalk van NetEnt. Iedere nieuwe Wild wordt Sticky en begint ook van recht naar links te lopen. Als het een beetje meezit pak je astronomische prijzen tot 2.500x je inzet!

Ook erg spannend is de Magnetic Mayhem functie. Hierbij krijg je gestapelde(Stacked) symbolen die 2, 3 of 4 hoog zijn. Combineer dit met de Magnetic Mayhem bonusgame waar twee of drie rollen samenkomen met Mega symbolen, en je kunt je opmaken voor enorme winsten! Probeer het zelf en je weet meteen waarom deze gokkast Planet Fortune heet.

Planet Fortune conclusie

De ouderwetse sciencefiction look van deze gokkast zal misschien niet iedereen aanspreken, maar hij is toch erg leuk om te spelen. Met een uitbetalingspercentage van 96% valt er dan ook genoeg te winnen. Deze slot van Play ’n Go heeft een apart thema met een mooie soundtrack en heeft ons dan ook uren vermaakt.

Planet Fortune