De Draglings videoslot is anders dan wat je gewend bent, en dat is alleen maar goed! Je krijgt slechts drie symbolen op rol 1 en 5, op rol 2 en 4 zijn dat er vier, en tenslotte op de middelste rol heb je 5 symbolen tot je beschikking.

draglings videoslot logo

Het thema van deze online gokkast zijn de kleine draakjes die je in een oude grot ziet en hoort. De meeste zitten nog in hun eieren. Je hoort ze zachtjes piepen. Het eerste wat opvalt aan de Draglings videoslot is dan je uit een aantal verschillende inzetten kunt kiezen. Voor de recreatieve gokkast speler is dat minimaal 0.20 cent per draai, Voor dit op tot 40€ per spin voor de meer ervaren speler. Bij de Draglings videoslot van Yggdrasil kan je zowel van links naar recht als vice versa winnende combinaties maken op de 5 rollen en 40(20+20) winlijnen.

Draglings gokkast Yggdrsil

Wild symbolen bij de Draglings videoslot

Een andere unieke feature van deze online gokkast is dat hij niet één, zelfs niet twee, maar over drie verschillende Wild symbolen beschikt. De eerste van deze Wild symbolen is het blauwe draakje. Het vervangt alle andere symbolen behalve het bonus symbool. Het tweede Wild symbool is het paarse dragling symbool. dat is een Expanding Wild symbool dat een hele rol bedekt waar hij op valt. Het derde en laatste Wild symbool van de Dralings videoslot is het rode dragen symbool dat willekeurig 1 tot 4 symbolen kan veranderen in een Wild, een Expanding Wild of een Spreading Wild symbool voor mega winsten.

Free Spins

Naast de enorme hoeveelheid Wilds heeft de Draglings videoslot ook een zeer spannende free spin modus die je zeker zal bevallen. Om de free spin modus te activeren moet je drie of meer bonus symbolen op de rollen krijgen. Voor elke 2, 3, 4 of 5 symbolen die je verzamelt, krijg je respectievelijk 2, 10, 20, of 75 gratis games.

In tegenstelling tot veel andere spellen heeft dit spel heeft slechts acht verschillende symbolen. Met deze symbolen is het mogelijk om tot 30.000 credits te winnen! Software leverancier Yggdrasil Gaming heeft met de Draglings videoslot weer bewezen dat ze zeer onderhoudende en lucratieve games kunnen maken met fantastische graphics en een superieure geluidseffecten. Wij zijn er van onder de indruk, en jij vast ook!

Draglings videoslot