Welkom bij de Cazino Zeppelin video slot met Free Spins, Wild Transfers en Sticky Wilds! Wanneer je deze gokkast van Yggdrasil speelt merk je meteen hoe spannend en mooi hij is. Je hoort betoverende muziek en ziet prachtige animaties die je doen denken aan de vervlogen tijden van de Zeppelin.

cazino zeppelin  video slot

De Cazino Zeppelin video slot is een gokkast waar je grote prijzen kunt winnen van wel tienduizenden euro’s. Naast de vier kaartsymbolen vind je op de Cazino Zeppelin video slot ook de meer betalende symbolen van de vier kaartspelers.

Cazino Zeppelin Yggdrasil

Deze acht symbolen kunnen in de Cazino Zeppelin video slot winnende combinaties maken op 20 verschillende win lijnen. Het Wild symbool is dat van de joker dame, en vervangt alle andere symbolen behalve het gratis spins symbool.

Wild Transfers op de Cazino Zeppelin video slot

Door de zogenaamde Wild Transfer feature van de Cazino Zeppelin slot worden voorgaande wilds gewoon meegenomen naar het bonus spel. Vanaf dat moment blijven alle nieuwe wild symbolen ook nog eens hangen door de Sticky Wilds feature die de Cazino Zeppelin video slot je te bieden heeft.

De Cazino Zeppelin is een online gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen die van links naar rechts betalen. Het spel heeft acht reguliere symbolen die winnen als er drie of meer verschijnen in volgorde op een winlijn Te beginnen met de meest linkse positie. Er is een wild symbool(joker vrouw) dat alle andere gewone symbolen vervangt.

Win veel credits met de Sticky Wilds

Wanneer 2 of meer Free Spin symbolen verschijnen win je 40 credits. Wanneer er drie of meer Free Spin symbolen verschijnen ergens op het scherm, win je de Free Spins. Hoe meer symbolen hoe meer Free Spins. Voor 3 symbolen krijg je 10 free spins, voor 4 symbolen krijg je 15 free spins en tenslotte voor 5 symbolen 20 free spins. Als er nog wilds op je scherm stonden tijdens de gratis spins, dan worden deze Wild Transfers van deze gokkast meegenomen naar het bonus spel. Deze blijven dan actief en de nieuwe wild symbolen zijn Sticky Wilds. En ze blijven dus hangen tijden de free spins voor enorme prijzen.

Bonus heractiveren

Krijg je tijdens de Free Spins nog een wild symbool op de rollen, dan wordt de free spin sessie verlengd. Dit is een enorm mooie en spannende video slot en nu te spelen bij Unibet of LeoVegas casino. Meld je aan en ontvang meteen 20 gratis spins op Starburst. Maak een echt geld storting en ontvang tot 1600€ bonus + 300 gratis spins!

Cazino Zeppelin video slot