De Moby Dick gokkast van Microgaming is een online videoslot gebaseerd op het originele verhaal van Herman Melville. Hierin gaat een doorgedraaide kapitein Ahab obsessief op zoek naar een witte potvis: Moby Dick.

Pak hier je gratis spins en nog eens tot €200 casinobonus!

Moby Dick gokkast

Na een eerdere confrontatie met het monster heeft hij een been verloren, en hij zit dus op wraak. Beleef het avontuur op de rollen en verdien veel geld!

Moby Dick gokkast spelen

Je speelt de Moby Dick gokkast op vijf rollen met drie rijen en 25 vaste winlijnen. Inzetten om echt geld kan al vanaf 25 cent tot maximaal €50 per draai. Maar probeer deze slot ook gewoon gratis als je dat liever doet. Prijzen betalen van links naar rechts op je scherm als je minimaal 3 dezelfde symbolen draait.

Moby Dick Microgaming

Dat doe je met de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen voor de kleine prijzen. Als je meer wilt verdienen moet je het anker en de beker draaien. De beste betalende symbolen zijn de van kapitein Ahab en Moby Dick zelf. Met de Win Freezing Feature worden winnende combinaties van drie of meer symbolen vastgehouden. Je krijgt vervolgens een Re-Spin om nog meer winnende combinaties te maken.

Moby Dick gokkast Wild

Je hebt de beschikking over een Wild symbool weergegeven als het roer van een schip. Dit symbool vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter (bek van Moby Dick). Als je 4 of meer Scatters draait activeer je de Free Spins op deze gokkast. Hoe meer symbolen, hoe meer Free Spins.

Voor 4 symbolen krijg je 10 Free Spins. Voor 5 symbolen: 12 Free Spins. Draai je 6 symbolen dan wordt je beloond met 15 Free Spins. Het maximale van 20 gratis spins krijg je als je alle 7 Scatters in een keer draait. Je kunt je dan op gaan maken voor enorme geldprijzen in de maag van Moby Dick. Tijdens de Free Spins is het ook nog mogelijk om ze te her activeren door nogmaals minimaal 3 Scatters te draaien.

Moby Dick gokkast Gamble functie

Als je niet tevreden bent met je gewonnen prijs kan je ervoor kiezen om een gokje te wagen en je geld te verdubbelen. Kies je voor de kop met het theezakje? Dan wordt je prijs verdubbeld! Pas op voor de rotte vis want dan ben je de gewonnen prijs kwijt. De Moby Dick gokkast is een afwisselende gokkast met leuke graphics en een prima achtergrondverhaal. Hier en daar zit ook wat humor verborgen en dat stellen wij wel op prijs. Als je een grote prijs pakt zie je kapitein Ahab surfen op Moby Dick met op de achtergrond een vermakelijk muziekje. Ontdek zelf alle extra’s op deze leuke online videoslot van Microgaming.

Moby Dick gokkast
Getagd op: