De Gold Rush gokkast is een online videoslot met een goudmijn thema die je wordt aangeboden door Pragmatic Play. De opzet van deze online slot is eenvoudig maar wel leuk. De symbolen hebben allemaal met het goudzoekers thema te maken.

Pak hier je gratis spins en nog eens tot €200 casinobonus!

Gold Rush gokkast

De best betalende zijn de goudzoeker, een mijn trolley met goud, de muilezel, de mijnlamp en de pikhouweel en schop. Voor de kleine prijzen zijn er de standaard A-K-Q-J-10 kaartsymbolen in verschillende kleuren. Speel om echt geld vanaf 25 cent tot €125 per draai, of speel de gokkast gratis voor de lol.

Gold Rush gokkast spelen

Gold Rush speel je op 5 rollen met 3 rijen en 25 winlijnen. Het dynamietsymbool is Wild en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter en de Golden Nugget.

Gold-Rush-Pragmatic-Play

Het Scatter symbool wordt weergegeven als een mijnschacht, en zal je alleen terugvinden op de rollen 2, 3 en 4. Draai je het Scatter symbool tijdens de Free Spins ronde dan krijg je telkens 2 extra gratis spins! Je zult zien dat deze vaak vallen. Als je 3 Scatters draait wordt je beloond met 10 Free Spins. Dan kan het echte goud delven beginnen!

Gold Rush Pragmatic PlayDe oude goudzoeker wordt de koning van de rollen tijdens het gratis spins bonusspel. Eenmaal geactiveerd krijg je 7 extra van die symbolen op de rollen in niveau 1. Als je genoeg gouden nugget symbolen verzamelt kun je helemaal naar level 4 gaan waarvoor je 29 extra oude mannen in de game krijgt. Dat kan je enorm veel geld opleveren.

Conclusie Gold Rush gokkast

Het gouddelvers thema zijn we al eens eerder tegengekomen, en ook dit is weer een leuke versie. We zijn van Pragmatic Play wel wat uitgebreidere gokkasten gewend, maar eerlijk gezegd speelt Gold Rush erg prettig en simpel. Na een tijdje spelen werden we het honky tonky muziekje op de achtergrond wel een beetje zat, maar het past wel bij het goudzoekers thema.

Gold Rush gokkast
Getagd op: