De Double Stacks gokkast is een productie van de Zweedse softwaregigant NetEnt. Win tot 1000x je inzet per draai met deze moderne online fruitkast. Visueel is dit een prachtige gokautomaat zoals je gewend bent van NetEnt. Maar ook de soundtrack is goed gevonden en past prima bij dit soort gokkast.

Double Stacks gokkast NetEnt

Double Stacks gokkast spelen

De Double Stacks videoslot speel je met 5 rollen, 3 rijen en 10 winlijnen. Geld verdienen doe je onder andere met de Double Stacks-functie en gratis spins met gestapelde Wilds. Zet in om echt geld vanaf €0,10 tot een maximum van €200 per draai.

Op de rollen vind je de klassieke fruitkast symbolen terug als watermeloenen, citroenen, pruimen en kersen. Voor de beter betalende symbolen heb je de bellen, barren, zevens en diamanten tot je beschikking. Afgezien van de reguliere symbolen heb je ook nog een standaard Scatter en Wild symbool.

Extra’s

Lekker cashen kan je met de Double Stacks feature. Deze functie wordt geactiveerd als een rol stopt en alle symbolen erop van hetzelfde type zijn. Alle symbolen op de rol tellen als twee symbolen bij het berekenen van de winst van je draai. Als er 3, 4 of 5 Scatters willekeurig verschijnen op de rollen in het hoofdspel activeer je respectievelijk 5, 15 of 30 gratis spins. Tijdens de gratis spins verschijnen naast de 4 hoogste betalende symbolen ook Wild symbolen in stapels. Hierdoor heb je veel meer kans op een maximale winst!

Double Stacks conclusie

Over de graphics en de soundtrack van de Double Stacks gokkast niks dan goeds. Let er wel op dat dit een fruitautomaat is met niet zo heel veel extra features. Maar dat maakt deze slot ook zo leuk en eenvoudig om te spelen mét heel veel kans op mooie prijzen. Met 1000x je inzet per draai of bonusronde kan dit behoorlijk op gaan lopen. Probeer het zelf maar eens uit! Als fan van fruitkasten zal je ook van Jokerizer van Yggdrasil genieten.

Double Stacks gokkast