LeoVegas presenteert de Black Widow gokkast, aangeboden door IGT. De Black Widow gokkast speel je op vijf rollen met veertig winlijnen, en is gebaseerd op de Hollywood thriller uit 1987. Tijdens het spelen van de ze spannende videoslot zie je de schoonheid van de Black Widow op de rollen, evenals haar knappe prooi.

 

black-widow-slot

Black Widow gokkast features

Als je pech hebt raak je verstrikt in het web van de Black Widow gokkast. Zoek naar de verschillende wapens zoals een kandelaar en natuurlijk het groene gif.

Black Widow gokkast

Het logo van de Black Widow gokkast is het wild symbool, en als je er vijf van op de rollen hebt krijg je een 1000x inzet jackpot! De flacon met het groene gif is het scatter symbool dat je de gratis spins zal geven waar spelers tenminste 7 gratis spins kunt verdienen. Dit klinkt misschien niet veel, maar de gratis spins kunnen tot 98 keer worden vermeerderd!

Super Stacks voor grote prijzen

Voor iedere draai wordt er een van de iconen van het spel willekeurig gekozen en verschijnt dan gestapeld op de rollen! Met de ‘Super Stacks’ worden een of meer rollen volledig gevuld met een symbool voor het verkrijgen van enorme uitbetalingen! Tijdens de gratis spins ronde kunnen de spelers een van de mannelijke personages op rol 3 krijgen voor extra multipliers. Als je de Black Widow weet te krijgen krijg je een nog grotere prijs. Maar de vraag is of jij de kus van de zwarte weduwe kan overleven? Speel deze gokkast nu bij LeoVegas. Voor nieuwe spelers ligt er een welkomstbonus van 700 € te wachten en 200 gratis spins! Voor een complete review van LeoVegas klik je hier.

Black Widow gokkast
Getagd op: